Waarom een slechte camera een voordeel is.

januari 24, 2017

Je kent ze vast wel, mensen die hun hele leve meemaken door het schermpje van hun telefoon. Concerten, verjaardagen, trouwdagen, evenementen, uitreikingen etc.. alles moet gefilmd worden en via het scherm bekeken worden. Van geen één moment wordt meer echt genoten maar alles gaat om het delen met vrienden. Wel… ik was er zelf ook zo 1, iemand die altijd alles filmde en deelde met mijn vrienden en bewaarde voor later, tot ik mijn nieuwe telefoon kocht. Mijn nieuwe telefoon heeft namelijk een 4 mega pixel camera aan de achterkant waardoor je een auto en een hond niet van elkaar kan onderscheiden op een foto. Het nemen van foto’s duurt lang en de foto’s zijn wazig en dus absoluut het dele niet waard. Dat is waarom ik tegenwoordig nooit meet foto’s maak en overal weer van geniet. Ik gebruik mijn camera niet meer maar probeer iets echt mee te maken tijdens in plaats van na, thuis op de bank. En dat is wat ik jou ook aanraad! Neem een telefoon met een slechte camera en je zult gelijk van je kwaal afzijn. Het lijkt misschien onzin maar het is echt zo. Ik ben minder verslaafd aan mijn telefoon. Ik maak geen foto’s meer en gebruik dus minder sociaal media. Ik kijk er nog wel op maar post minder. Ik hou meer van het moment dat het praten erover achteraf. Je kunt je wel leuk voordoen maar je kunt het beter leuk hebben. Breek je camera, maak je camera vies, verwijder je camera app of die iets anders waardoor je minder foto’s kan maken met je telefoon en je leven zal verbeteren!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *